اخذ موافقت اصولی مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال توسط جهاد دانشگاهی واحد همدان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد همدان ضمن اعلام این خبر گفت: یکی از زمینههای مناسب جهت انجام مأموریتهای جهادی در استان همدان بدون شک، حوزه سفال و سرامیک است که دامنه بسیار وسیع و کاربردهای فراوانی دارد.
خلیل میرزایی اظهار کرد، در حال حاضر نزدیک به 1000 کارگاه در حوزه سفال و سرامیک در این استان بهخصوص شهر لالجین مشغول به کار هستند.
وی افزود، پس از ابلاغ معاونت پژوهشی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، در خصوص کاربرگ اهداف و برنامه های " برنامه توسعه جهاد دانشگاهی" در سال 1395، زمینه سفال به عنوان زمینه پژوهشی جهاد دانشگاهی همدان مشخص گردید و این مرکز فعالیت خود را در قالب موافقت کلی آغاز نمود.
میرزایی ادامه داد، پس از پیگیریهای به عمل آمده توسط معاونت پژوهشی همدان و پیرو مصوبات جلسه شورای بررسی تشکیلات و برنامههای فنی- مهندسی و علوم پایه مورخ 5/9/1398 با درخواست تأسیس "مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال" موافقت به عمل آمد.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد همدان اظهار کرد، از عمده فعالیتهای این مرکز در طول 3 سال گذشته میتوان به ساخت و تولید محصولات فناورانه، شامل انواع: گلهای بدنه با ویژگیهای خاص، محصولات سفالی و سرامیکی بدون سرب، تدوین استانداردهای مورد نیاز این صنعت و ساخت گلهای رنگی اشاره نمود.
خاطر نشان می گردد،در حال حاضر، 15 نفر به صورت مستقیم و نزدیک به 30 نفر به صورت غیر مستقیم با مرکز تخصصی سفال و سرامیک جهاد دانشگاهی همدان همکاری دارند.
نظر شما :