نشست مشترک جهاددانشگاهی همدان با هیئت تجاری عراق در حاشیه نمایشگاه توانمندیهای صنعتی
نشست مشترک جهاد دانشگاهی همدان با هیئت تجاری عراق در خصوص تسهیل راهکارهای صادرات به کشور عراق در حاشیه نمایشگاه توانمندیهای صنعتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، نشست مشترک بررسی راهکارهای صادرات به عراق با هیئت تجاری عراق در خصوص تسهیل راهکارهای صادرات به کشور عراق در حاشیه نمایشگاه توانمندیهای صنعتی 19 شهریور برگزار شد.
رییس هیئت تجاری عراق در ابتدای نشست ضمن اشاره به ضعفهای ساختاری در صنایع عراق و مصرفکننده بودن در حوزههای مختلف به ظرفیتهای بالای موجود در بازار این کشور برای تولیدات و محصولات ایرانی پرداخت.
صلاح مهدی در ادامه افزود، ایران بهویژه استانهای غربی آن برای عراق حکم چین برای باقی کشورها را دارد و این به سبب تنوع بالای محصولات تولیدی، قدرت بالای شبیهسازی کالاهای خارجی و نیز قیمت مناسب آنهاست.
وی افزود با تمام این ویژگیها به دلیل تبلیغات نامناسب کالاهای ایرانی و سازوکارهای نامناسب تجارت با عراق میزان تبادلات تجاری کشوری مانند ترکیه با عراق نزدیک به 22 برابر تبادلات تجاری با ایران است و این در حالی است که پایانههای مرزی عراق با ایران 6 برابر پایانههای مرزی با ترکیه است.
رییس هیئت تجاری عراق در ادامه راهاندازی نمایشگاههای دائمی را گام مهمی در راستای ایجاد ارتباطات تجاری، معرفی محصولات ایرانی و پشتیبانی از آنها دانست.
مدیر مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال جهاد دانشگاهی واحد همدان نیز در این نشست ضمن معرفی توانمندیهای جهاد دانشگاهی و شبکه علمی و فناورانه این نهاد در سراسر کشور ، این نهاد را ساختاری توانمند در تأمین محصولات فناورانه موردنیاز عراق دانست.
سید محمد مهدی حسینی کیا ضمن استقبال از راهاندازی نمایشگاههای دائمی در هر دو کشور ، فضای مجازی را نیز بستر مناسبی برای تسهیل معرفی محصولات و کوتاه کردن فرآیندهای فروش و ارسال کالا برشمرد.
وی در ادامه به معرفی توانمندیهای جهاددانشگاهی استان همدان پرداخت و گفت: حوزه درمان ناباروری در قالب گردشگر سلامتف حوزهای است که در آینده نزدیک زوجین عراقی میتوانند از خدمات تخصصی آن بهرهمند شوند.
مدیر مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال جهاد دانشگاهی واحد همدان در ادامه با اشاره به محصولات سفالی و سرامیکی ارائهشده در نمایشگاه جانبی این نشست،علاوه بر کاربردهای تزئینی ظروف سفالی و سرامیکی که استقبال خوبی از آنها در عراق میشود، کتیبهها و کاشیهای سفالی لعاب برجسته را گزینه مناسبی برای کاربرد در صنعت ساختمان، بهویژه در حوزه دکوراسیون داخلی، نمای ساختمان و نصب المانهای شهری برشمرد.
در پایان این نشست نمونه محصولات و بروشورهای تبلیغاتی توانمندیهای جهاددانشگاهی همدان برای آشنایی بهتر هیئت تجاری عراق ارائه گردید.
نظر شما :