افتتاحیه دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان همدان

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۲۳۶۴۳ ستادی
افتتاحیه دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان همدان

دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان همدان با حضور مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان و سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان به طور رسمی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، در این مراسم که شنبه 19 مهرماه برگزار شد، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان اولین و پایدارترین مجموعه اتصال دهنده علم و صنعت در کشور است، گفت: با توجه به شرایط کنونی جامعه، گسترش ایده ها و تجاری سازی آن ها با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل استان همدان بسیار با اهمیت است که جهاددانشگاهی در این راه می‌تواند راهگشا باشد.

احمد توصیفیان افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی کاری مشترک بین اداره کار و تعاون و جهاد دانشگاهی است که میتواند زمینه‌ساز همکاری‌های بعدی همچون راه اندازی کسب  و کار، کارآفرینی، مشاوره‌‌دهی در کسب و کار، برگزاری استارتاپ ها و کارهای این چنینی باشد.

وی با اشاره به اینکه مشاغل خانگی در کشورهای توسعه یافته نیز دنبال می‌شود، بیان کرد: کاهش هزینه‌های آب، برق، رفت و آمد و نیروی کار، بهره‌وری کامل و حتی تحکیم بنیان خانواده از جمله مزیت‌های مشاغل خانگی نسبت به سایر حوزه های کسب و کار است که نشان از اهمیت آن دارد.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان اضافه کرد: در سال جاری 60 میلیارد ریال تسهیلات با نرخ 4 درصد برای مشاغل خانگی در نظرگرفته شده است که در سال گذشته نیز به 804 نفر حدود 100 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

توصیفیان با بیان اینکه دستگاههایی همانند بهزیستی و کمیته امداد نیز تسهیلاتی برای مشاغل خانگی اعضای خود در نظر دارند، افزود: میتوان در هر شهرستان با بهره‌گیری از شرکت‌های پشتیبان هم در پیشبرد اهداف و هم پرداخت تسهیلات راهگشا بود.

وی تصریح کرد: اشتغال و کارآفرینی میتواند خدمتی ماندگار از سوی جهاد دانشگاهی باشد که علاوه بر تقویت مجموعه خود، وارد فاز درآمدزایی و ارتباط و تعامل با سایر دستگاه ها مثل میراث فرهنگی شود.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان گفت: در رشته سفال؛ یکی از رشته های طرح مشاغل خانگی، کار برای انجام بسیار است که شناسنامه دار کردن طرح ها در اولویت قرار دارد.

توصیفیان اظهار کرد: کرونا تأثیر بسیاری بر فروش و بازار محصولات سفال داشته که با برندسازی، ایجاد بازار مجازی و دیجیتال مارکتینگ میتوان بخشی از مشکل را رفع کرد.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه کسب و کار چالشی‌ترین حوزه در کشور است، گفت: در سطح کشور جهاد دانشگاهی ثابت کرده که همواره به حوزه های چالشی ورود پیدا می‌کند که همین رسالت جهاد است.

علی کلانترنیا اظهار کرد: به دنبال رفع مسئله اشتغال، بسیاری از مشکلات مرتفع خواهد شد چرا که اشتغال با موضوعاتی چون ازدواج، آسیب‌های اجتماعی، طلاق و تحکیم بنیان خانواده وابسته و ارتباطی تنگاتنگ دارد.

وی با بیان اینکه در مجموعه جهاددانشگاهی از تمامی توان معاونت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در این حوزه استفاده می‌کنیم ادامه داد: فعالیت پژوهشی جهاد دانشگاهی به سمت حوزه اشتغال و کارآفرینی سوق داده شده چرا که پژوهش باید در جهت تولید ثروت و ایجاد کارآفرینی باشد.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد همدان، مرکز پژوهشی سفال و سرامیک را گواه بر این ادعا دانست و افزود: جهاد دانشگاهی در این مرکز به دنبال تولید محصولات دانش بنیان سفال و سرامیک است تا به اشتغال‌زایی، صادرات و در نهایت ثروت برسد.


نظر شما :