نشست همکاری و تعامل مرکز ملی ذخایر ژنتیک جهاد دانشگاهی و مرکز رشد بهبود ژن فارمد

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۵ کد : ۲۶۸۳۰ کشوری
نشست همکاری و تعامل مرکز ملی ذخایر ژنتیک جهاد دانشگاهی و مرکز رشد بهبود ژن فارمد باحضور مهندس  مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز، مهندس سید مجید تولیت رئیس مرکز ملی ذخایر ژنتیک و زیستی ایران و مهندس سجاد محمدی مدیر مرکز رشد بهنود ژن فارمد برگزار شد. 
نشست همکاری و تعامل مرکز ملی ذخایر ژنتیک جهاد دانشگاهی و مرکز رشد بهبود ژن فارمد

 

نشست همکاری و تعامل مرکز ملی ذخایر ژنتیک جهاد دانشگاهی و مرکز رشد بهبود ژن فارمد باحضور مهندس  مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز، مهندس سید مجید تولیت رئیس مرکز ملی ذخایر ژنتیک و زیستی ایران و مهندس سجاد محمدی مدیر مرکز رشد بهنود ژن فارمد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز،  در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک میان پارک علم و فناوری البرز و مرکز رشد شرکت بهنود ژن فارمد به منظور گسترش فضای کسب و کارهای نوپا در حوزه دارویی،این نشست در راستای همکاری مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی(مرکز ملی ذخایر ژنتیک) و بخش خصوصی( شرکت بهنود ژن فارمد)برگزار شد.

مهندس  مهدی عباسی با اشاره به اینکه مرکز رشد بهنود ژن فارمد یکی از مراکز رشد خصوصی موفق در سطح کشور و استان البرز به شمار می رود خاطر نشان کرد: یکی از سیاست های پارک علم و فناوری البرز و مراکز رشد مستقر در مجتمع  تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی این  است که با بخش های خصوصی، غیر دولتی و مجموعه های بزرگ صنعتی در راستای تجاری سازی و حمایت از شرکت های دانش بنیان همکاری نماید.

رییس پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی در این مراسم در خصوص راه‌های مختلف همکاری بویژه توسعه فضای شتاب‌دهنده دارویی در محل پارک علم و فناوری البرزبا شرکت کنندگان و حاضران در این نشست رایزنی کرد.

در این بازدید، مهندس محمدی مدیرعامل شرکت بهنود ژن فارمد از همکاری‌های مشترک با پارک علم و فناوری البرز استقبال کرد و گفت: همکاری خوبی با مرکز ملی ذخایر ژنتیک جهاد دانشگاهی آغاز شده است.

گفتنی است؛  شتاب‌دهنده پرسیس ژن با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شتاب دهنده زیست فناوری پزشکی کشور در سال ۱۳۹۵ آغاز به کار کرد.

زمینه فعالیت این شتاب دهنده، زیست‌فناوری دارویی و پزشکی، محصولات مشتق از پلاسما، سرم های درمانی، واکسن های انسانی و دامی، داروهای گیاهی، دارو با منشاء طبیعی و طب نوساختی (سلول های بنیادی) می‌باشد.


نظر شما :