انعقاد قرارداد آموزشی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری همدان و جهاددانشگاهی استان

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۹ کد : ۳۱۵۴۵ آموزشی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان،قرارداد آموزشی فی مابین معاونت آموزشی جهاددانشگاهی همدان و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری منعقد شد.

عبدالله میرزابیگی معاون آموزشی موضوع این قرارداد آموزشی را " مهارت های زندگی جهت کنترل و کاهش طلاق و سایر آسیب های اجتماعی" اعلام کرد و گفت:  طبق مفاد این قرارداد تعداد بالغ بر 150 کارگاه آموزشی در شهرستان های همدان و ملایر در سالجاری برگزار خواهد شد.

میرزابیگی افزود: جامعه هدف شرکت کننده در این دوره های آموزشی و کارگاه ها، خانواده های آسیب دیده و زوج های جوان در شهرستان های همدان و ملایر می باشند.