برگزاری کارگاه آموزشی جهت رابطین منطقه ای همدان طرح داناب
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان همدان، کارگاه آموزشی دو روزه جهت رابطین منطقه ای ادارات آموزش و پرورش در طرح ملی دانش آموزی داناب در محل جهاددانشگاهی برگزار شد.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی همدان در این جلسه اظهار کرد: آبهای زیر زمینی پس انداز هر منطقه است و با استفاده نادرست از آب زندگی آیندگان را به خطر میاندازیم.
عبداله میرزابیگی ادامه داد: جهاد دانشگاهی از تمام ظرفیت خود برای بهتر اجرا شدن طرح نجات آب استفاده میکند تا دانش آموزان این سرزمین به خوبی از ارزش آب و راههای نجات آن آگاه شوند.
میرزابیگی با اشاره به اجرایی شدن این طرح در بین دانش آموزان و رده سنی مناسب برای آموزش ادامه داد: در این سن هر آموزشی در ذهن فرزندان ما نهادینه میشود و در بزرگسالی این آموزشها تبدیل به عادت و فرهنگی متفاوت با نسل قبل میشود.
وی خاطر نشان کرد: در کنار رسالت اصلی طرح داناب، برنامه و مسابقاتی مانند نقاشی، عکاسی، فیلم کوتاه، نامه نویسی، داستان نویسی، مقاله نویسی، نمایش، محتوای الکترونیکی و.. به صورت گروهی و انفرادی برگزار میشود.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی همدان افزود: علاقهمندان به مسابقات، آثار خود را به جهاد دانشگاهی تحویل و با بررسی و داوری منصفانه به بهترین آثار هدیهای تحویل داده میشود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پروش استان همدان نیز گفت: نوک پیکان طرح داناب به بحث زیستی و منابع خدادادی اشاره دارد و باید به خوبی منظور این طرح را به دانش آموزان آموزش دهیم.
نعمت اله بحیرایی در جمع رابطین طرح داناب ادامه داد: کشور باید در شیوه آموزش، هوشمندانه عمل کند و در کنار آموزش کتابهای درسی به نیازهای جامعه و دانش آموز برای یادگیری بپردازد.
وی افزود: امروزه بحث زیستی و حیات کره زمین باید در اولویت آموزش برای فرزندان باشد تا بتوانیم در آینده از جایگاه مناسبی برخوردار باشیم.
بحیرایی اضافه کرد:طرح داناب همانند طرح همیار پلیس است با این تفاوت که اینبار فرزندان ما پلیس آب هستند و باید از آب مراقبت کنند.
معاون آموزش و پرورش همدان ادامه داد: دراین جلسه با حضور جهاد دانشگاهی و اداره آب منطقهای استان به تفسیر و بررسی شیوه نامه طرح داناب پرداختیم تا اصول و قواعد درست اجرا شدن این طرح یکبار دیگر در بین این سه اداره مرور شود.
وی تصریح کرد: از موضوعات بررسی شده در این جلسه به مناطق تحت پوشش، نحوه ارتباط گیری با رابطین و دانش آموزان، نحوه اجرایی شدن مسابقات و چگونگی اجرا شدن این طرح مناسب با فرهنگ هر منطقه است.
مدیر روابط عمومی اداره آب منطقهای استان همدان نیز گفت: داناب طرحی ملی و کشوری است که با همکاری اداره آب منطقهای استان، جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش در حال اجراست.
علی پرند افشار، این طرح را سرمایهگذاری بلند مدت خواند و اظهار کرد: در این طرح قصد داریم در بین دانش آموزان احساس نیاز و دغدغه حفاظت از منابع آب را به وجود بیاوریم.
وی ادامه داد: برای ارتباط گیری مفید بین رابطین طرح داناب، دورههای آموزشی در چهار جلسه و به مدت سه ساعت که دو جلسه از آن حضوری و دو جلسه برای رابطین در مدارس به صورت مجازی است برگزار میشود.
پرند افشاراضافه کرد: در این جلسه ۱۱ نفر از رابطین مناطق حضور داشتند و نکات توجیهی و آموزشی در این جلسه به آنها ابلاغ شد، همچنین در طرح داناب حدود ۳۳هزار دانش آموز تحت پوشش قرار میگیرند و رابطین مناطق به مدیران مدارس و مدیران به دانش آموزان اموزش های لازم را ارائه خواهند داد.
وی با بیان اینکه در این طرح از شیوه پس آزمون و پیش آزمون بهره گرفته شده و در پایان این طرح اثر بخشی داناب قبل و بعد از اجرا سنجیده میشود، افزود: در کنار اقدامات سازهای که برای تأمین آب و جبران کسری منابع آب برداشته می شود اقدامات فرهنگی باعث تسریع این فرایند و اثر بخشی آن را دوچندان خواهد کرد.
پرند افشار با اشاره به اقدامات شرکت آب منطقه ای در بحث نجات آب خاطر نشان کرد:همه این اقدامات تاثیر گذار است اما کافی نیست، در طرح داناب با فرهنگ سازی و آموزش فرزندان این سرزمین، در آینده هر فرد یک مسئول و حامی نجات آب پرورش خواهد یافت.
وی در ادامه از بحران آب در استان گفت و ادامه داد: میزان منابع و مصارف باید در حد تعادل باشد نباید در زمان خشکسالی و شرایط که بارشها در حد نرمال نبود کسری موجود را از منابع آب زیرزمینی جبران کرد.
انتهای پیام
نظر شما :