به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهید؛
دیدار با خانواده شهید صادق خانی نور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، عذری قاسمی مادر شهید صادق خانی نور در این دیدار اظهار کرد: سه فرزند داشتم دو پسر و یک دختر، صادق فرزند دومم بود که دوم خردادماه سال ۱۳۴۰ به دنیا آمد، عاشق خدمتگزاری به مردم و جامعه بود؛ زمانی که کسی از جمله خود ما، امام خمینی(ره) و برخی از علما را نمیشناختیم او عکسهای این بزرگان را به دیوار خانه زده بود و از آنها برایمان میگفت. آن موقع امام خمینی(ره) در تبعید بود و صادق به ما میگفت حتماً یک روز ایشان به ایران میآید.
وی افزود: صادق پس از اتمام تحصیلش در مدرسه، گفت که میخواهد به جبهه برود زمان سربازی رفتنش بود، پسر بزرگم هم آن زمان در جبهه بود و مدت هشت سال در جبهه ماند با اینکه در اوایل جنگ تازه عقد کرده بود، اما دفاع از کشور را بر زندگی شخصی خود مقدم میدانست. از آشنایان و بستگان افراد دیگری همچون صادق بودند که در جبهه حضور داشتند، یکی از پسرعموهایش نیز با آنها بود که بعدها جاویدالاثر شد.
این مادر شهید با بیان اینکه صادق از اوایل جنگ بهعنوان سرباز در جبهه حضور داشت، گفت: آخرین باری که از منطقه به همدان برگشت همزمان با بمباران هوایی استادیوم قدس بود که هواپیمای جنگی عراق نمازگزاران جمعه را که در محل استادیوم ورزشی مشغول به نماز بودند در روز قدس بمباران کرد، صادق و پسر دیگرم در حال امدادرسانی به مجروحان بودند، آنها را به خدا سپرده بودم و خودم نیز بهعنوان یک زن هر کاری که از دستم برمیآمد انجام میدادم، با یکی دو نفر از مادران شهدا از جمله مادر شهیدان عنایتی در فعالیتهایی که آن روز بانوان در پشت جبههها داشتند همکاری میکردیم.
قاسمی توضیح داد: کم مانده بود تا سربازی صادق تمام شود، بعد از بمباران استادیوم قدس دوباره میخواست به جبهه برگردد، یکی از بستگان به شوخی گفت پس صادق شهید نشدی و سربازیات تمام شد؟ صادق گفت من شربت شهادت را آخرین لحظات مینوشم؛ به منطقه رفت تا برگه اتمام سربازی خود را بگیرد که در همین اعزام به شهادت رسید و دیگر برنگشت.
مادر شهید صادق خانینور یادآور شد: بعد از شهادت صادق همچنان به فعالیتهایی که داشتم ادامه میدادم، پس از اتمام جنگ هم هر جا که میتوانستم و از دستم برمیآمد تا دو سال اخیر حضور پیدا میکردم، در قالیبافی تخصص دارم و برای آموزش به مرکزی مراجعه کردم تا بهصورت افتخاری تجربیاتم را در اختیار نسل جوان قرار دهم که گفتند سنم بالاست و بهتر است که استراحت کنم و من هم عرصه را به شما جوانان عزیز واگذار کردم، الآن هم هر جا اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاید و یا اینکه بدانم کاری از دستم برمیآید با اینکه ۸۲ سال سن دارم دریغ نخواهم کرد، چراکه کشورمان و رهبرمان نیاز به یاری کردن دارند، آدم که نباید سنش رفت بالا فقط به فکر بخور و بخواب باشد.
قاسمی با بیان اینکه از نور خدا به ما صبری داده شد که مدام خداوند را به خاطر این نعمت شکر میکنم، اظهار کرد: صادق در عملیات رمضان در میمک در سال ۶۱ به شهادت رسید.
این مادر شهید که خدمت به جامعه را مهمترین اصل برای خود میداند، گفت: پس از شهدا وظیفه ماست که جامعه و کشورمان را حفظ کنیم، در این راه هم پیر و جوان ندارد همه باید از کشور پاسداری کنیم.
در پایان جهاددانشگاهی استان با اهداء لوح سپاس از زحمات و فداکاری های این مادر بزرگوار تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام
نظر شما :