رییس جهاددانشگاهی استان همدان؛

ارزیابی ۳۷ نفر از مدیران سازمان بهزیستی کشور و دستگاه های اجرایی استان در جهاددانشگاهی همدان

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۰ کد : ۴۱۰۱۳ آموزشی
رئیس جهاددانشگاهی استان همدان از ارزیابی ۳۷ نفر از مدیران سازمان بهزیستی از استان‌های مختلف و دستگاه‌های اجرایی استان همدان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان، خبر داد.
ارزیابی ۳۷ نفر از مدیران سازمان بهزیستی کشور و دستگاه های اجرایی استان در جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، علی کلانترنیا رییس جهاددانشگاهی استان همدان ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: امروزه تغییرات سریع ناشی از جهانی شدن، پیشرفت فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی و همچنین تغییر در نیازهای مشتریان باعث ایجاد رقابت‌های بیشتر بین سازمان‌ها شده و آنچه مسلم است در جهان رقابتی امروز، یکی از ابزارهای مهم برای ایجاد تحول و بقای سازمان و رسیدن به اهداف و رسالت‌های موردنظر، عنصر انسان است.

کلانترنیا تصریح کرد: در این میان آنچه مقوله تحول را حیات می‌بخشد و بقای سازمان را نیز تضمین می‌کند، منابع انسانی است. نقش انسان در سازمان و نوع نگاه به او، سهم بسزایی در موفقیت یا شکست سازمان، خواهد داشت.

وی با بیان اینکه استفاده صحیح از نیروی انسانی به مثابه ارزشمندترین و بزرگترین ثروت هر جامعه به صورت مسئله‌ای حائز اهمیت، همواره مورد توجه دولت‌ها بوده است، ادامه داد: به عبارت دیگر می‌توان گفت که انسان هم هدف توسعه و هم عامل آن محسوب می‌شود و تحقق اهداف توسعه تا حد قابل توجهی به نحوه‌ی اداره و مدیریت این ثروت و منبع حیاتی بستگی دارد.

رئیس جهاددانشگاهی استان همدان، مطرح کرد: آنچه مسلم است افزایش عملکرد کارکنان با ایجاد انگیزه در آنها به منظور عملکرد بهتر و حمایت از آنها باید در سازمان‌ها، اولویت بالایی را به خود اختصاص دهد به همین دلیل این یک واقعیت اجتناب ناپذیر است که باید توانمندسازی، جزء فعالیت یک سازمان قرار گیرد.

کلانترنیا خاطرنشان کرد: توانمندسازی، فرآیند قدرت بخشیدن به افراد است. در این فرآیند به افراد کمک می‌شود تا حس اعتماد به نفس خویش را بهبود بخشند و بر احساس ناتوانی و درماندگی غلبه کنند.

وی با بیان اینکه سازمان‌ها نیازمند داشتن مدیرانی توانمند و شایسته هستند که فقدان یا کمبود منابع دیگر در سازمان را جبران کند، توضیح داد: اجرای ارزیابی مدیران به سازمان‌ها کمک می‌کند تا شایستگی‌ها، مهارت‌ها و توانمندی‌های مدیران عملیاتی، پایه، میانی و ارشد خود را بررسی کرده و به نیازها و الزامات آموزشی و شغلی آنها آگاه شوند.

رئیس جهاددانشگاهی استان همدان، خاطرنشان کرد: این دوره از ارزیابی با حضور ۳۷ نفر از مدیران سازمان بهزیستی از استان‌های مختلف و دستگاه‌های اجرایی استان همدان در ششم و هفتم بهمن ماه سال ۱۴۰۰ توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

مدیر کانون ارزیابی و توسعه مدیران جهاددانشگاهی از ارزیابی مدیران غرب کشور در همدان نیز گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۷تا کنون بیش از هفت هزار نفر از مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی در کانون ارزیابی و توسعه مدیران جهاددانشگاهی، مورد ارزیابی قرار گرفتند.

سید رفیع موسوی پیرامون برنامه ارزیابی مدیران در جهاددانشگاهی استان همدان، اظهار کرد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی یکی از مراکز ارزیابی شایستگی سرمایه انسانی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور است که با حضور ارزیابان حرفه‌ای و صاحب صلاحیت جهاددانشگاهی به ارزیابی مدیران غرب کشور در استان همدان، پرداخته است.


( ۱ )

نظر شما :