در هفته دفاع مقدس صورت پذیرفت؛
دیدار پرسنل جهاددانشگاهی همدان با جانباز دوران دفاع مقدس استان
ابراهیم محمود آبادی این رزمنده دفاع مقدس اظهار کرد: هفته دفاع مقدس فرصتی است تا حماسهای که در این ایام به همت یکدیگر ایجاد شده را بازخوانی کنیم و نقطه قوتهای آن دوران را مرور و تقویت کنیم.
وی با اشاره به عملیاتی که در آن حضور داشته و جانباز شده است، افزود: روی تابلوی ورود به شهر خرمشهر قید شده جمعیت ۳۶ میلیون نفر که نشان میداد همه ایرانیها در دفاع از وطن و آزادی خرمشهر حتی از دورترین روستاها سهیم بودند. این سهیم شدن از کمکهای مختلف از جمله کمک مالی و فکری گرفته تا تخم مرغی که پیرزنی با روزه گرفتن آن را به رزمندگان هدیه کرد شامل میشد.
محمودآبادی بیان کرد: همه مشکلاتی که در دوران دفاع مقدس داشتیم موجب ترقی و پیشرفت ما شد، خیلی از تجهیزاتی که امروز داریم از جمله پهپاد و موشکهای دوربرد و ... اگر در دوران دفاع مقدس داشتیم، سرنوشت جنگ را جور دیگری رقم میزد اما همین ضعفها عاملی شد تا دانشمندان ما از شهید احمدی روشنها گرفته تا شهید رضایی در این عرصه ورود کردند و امروز در کشور به جایی رسیدهایم که روسیه در جنگ اوکراین از ایران درخواست پهپاد میکند که این واقعاً برکتی برای کشور است.
این جانباز دفاع مقدس با اشاره به اتفاقات خوب قرآنی که پس از انقلاب در کشور رقم خورده است، گفت: چند روز گذشته در مجمع قرآنی شرکت کردم آماری از حافظان قرآن در آن جلسه اعلام شد که آمار خیلی خوب و بالایی بود و این از برکات نظام اسلامی است. به گفته علامه طباطبایی خدا در ذات انسان هم خوبی قرار داده و هم بدی که خود ما آن را انتخاب میکنیم و تا اوج آن یا انتهای آن پیش میرویم.
این استاد دانشگاه یادآور شد: ۳۳ سال رهبری بیبدیل آیتالله خامنهای که خدشهای بر آن وارد نیست و بیان هر کلمه ایشان بر اساس حساب و کتاب است که نه کلمهای اضافی میگویند نه کم؛ باید به داشتن این نعمت و رهبری به خود بالید چراکه با وجود دشمنان داخلی و خارجی و انواع طوفانها و تلاطم مختلف، کشور ما به جایگاهی رسیده که مایه فخر است.
وی با اشاره به کتابهایی که به بیان خاطراتش پرداخته است، بیان کرد: خاطراتم در کتاب «درد شیرین» از سوی آقای مومن جمعآوری شده است، این کتاب مجموع خاطرات ۴ جانباز است که به چاپ رسیده است. کتاب دیگری با عنوان «همپای صاعقه» به چاپ رسیده است. این کتاب مثل یک فیلم سینمایی است که با حضور ۲۰ فرمانده پیش میرود به گونهای که مخاطب خودش را در جبهه احساس میکند، گلعلی بابایی و حسین بهزاد نویسندگان این کتاب خود نسبت به اطلاعات جنگ اشراف دارند.
خانم آقاملایی، همسر این جانباز قطع نخاعی، خواهر شهید محمدرضا آقاملایی و همسر شهید محمد یداللهی وثیق که آرامش زیاد و روحیه بالایی دارد بیان کرد: همسر اولم محمد یداللهی وثیق ۷ اردیبهشت سال ۱۳۶۰ به شهادت رسید روزی که پس از خاکسپاری بر سر مزارش رفته بودیم برادرش انگار برادر شهیدش را میبیند که به او میگوید من امانتی دارم از آن خوب نگه داری کنید، برادرش گفت منظور محمد از امانت حتما بچه بوده است، در آن زمان باردار بودم و هنوز خودم اطلاع نداشتم، حدود ۷ ماه و نیم پس از شهادت همسرم دخترم به دنیا آمد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۶۴ با آقای محمودآبادی که جانباز بودند ازدواج کردم، بیان کرد: برادرم محمدرضا آقاملایی صاحب ۴ فرزند بود، او از ابتدای جنگ در جبهه بود آخرین بار که میخواست به جبهه برود مادرم از او خواست دیگر بخاطر فرزندانش نرود، محمدرضا گفت مادرجان نترس این دوره ۴۵ روزه است و چشم به هم زدنی برمیگردم، ۲۵ روز بعد خبر شهادتش را آوردند محمدرضا سال ۱۳۶۶ در شلمچه به شهادت رسید.
سید محمد مهدی حسینی کیا معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی همدان نیز در این دیدار گفت: هفته دفاع مقدس بهترین زمان برای تجلیل از همه کسانی است که این حماسه سترگ را آفریدند.
حسینی کیا با بیان اینکه در این بین بایستی در کنار مستند سازی بینش و منش شهدا و جانبازان، نقش مادران و همسران این عزیزان را به خوبی تبیین نمود ادامه داد؛ به تعبیر مقام معظم رهبری، پیام و دستاورد دفاع مقدس هم امید بخش است و هم حیات آفرین؛ زیرا که هرگونه سختی را با توکل بخدا و تلاش می توان از میان برداشت و در انتها نتایج عظمیی را بدست آورد.
در پایان این دیدار جهاددانشگاهی همدان با اهداء لوح سپاس از مقام شامخ جانباز سرافراز دفاع مقدس تقدیر کرد.
نظر شما :