انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جهاددانشگاهی همدان

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۲ کد : ۵۹۶۲۷ آموزشی
تفاهم نامه همکاری بین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جهاددانشگاهی همدان منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان همدان، صبح امروز تفاهم نامه همکاری بین اداره کل اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جهاددانشگاهی همدان در زمینه آموزش، توانمندسازی شغلی و ارتقاء مهارتهای فنی و حرفه ای جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی به امضا طرفین رسید.

مجید صفدریان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با بیان اینکه با توجه به ظرفیت­های جهاد دانشگاهی همدان، امکان همکاری­های گسترده در استان فراهم شده است گفت: جهاد دانشگاهی تجربه خوبی در زمینه آموزش های اشتغال محور و کارآفرینی دارد و می توان از خدمات این نهاد انقلابی برای خدمت به ایثارگران و خانواده معظم شهدا استفاده کرد.

مهدی میرزاپور سرپرست جهاد دانشگاهی همدان نیز در این جلسه ضمن تاکید بر همکاری دوجانبه با بنیاد شهید، خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران را وظیفه اجتماعی دانست و گفت: آموزش های کاربردی و اشتغال محور از ماموریت های جهاددانشگاهی همدان است.

خاطر نشان می گردد؛ مدت این تفاهم نامه از اول تیرماه به مدت 2سال می باشد.