در آستانه چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی انجام شد؛

تجدید پیمان جهادگران جهاددانشگاهی همدان با مقام شهدا

۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۶۰۸۸۷ فرهنگی
در آستانه چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی سرپرست، معاونین و جمعی از کارکنان جهاددانشگاهی صبح امروز سه شنبه ۱۰ مرداد، با حضور بر مزار مطهر سردار شهید حاج حسین همدانی و شهدای گمنام، فعالیت کاری خود را با تجدید پیمان با مقام شهدا بزرگوار و آرمان های امام راحل آغار کردند.
تجدید پیمان جهادگران جهاددانشگاهی همدان  با مقام شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، با نزدیک شدن به 16 مرداد، چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، پرسنل جهاددانشگاهی استان با حضور بر مزار مطهر سردار شهید حاج حسین همدانی و شهدا روز کاری خود را آغاز کردند.

سرپرست جهاددانشگاهی همدان در این مراسم ضمن گرامیداشت چهل و سومین  سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، این مولود انقلاب گفت: امروز حضور ما بر سر مزار شهدا به معنای تجدید میثاق و پیمان با آرمانهای ارزشمند امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر اسلام است.

مهدی میرزاپور افزود: همه ما مدیون ایثارگری شهدای گرانقدر اسلام هستیم، کشور اگر آزادی، امنیت و استقلال دارد همه را مدیون ایثار و فداکاری این عزیزان، تمام کسانی که قبل و بعد از انقلاب و با دفاع از حرم، دین خود را ادا کرده و جان و مال خود را در راه آرمانها فدا کردند، است.