همزمان با دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان؛

مراسم جشن امضای کتاب «حس غریب پروانگی»

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۵ کد : ۶۳۲۰۷ فرهنگی
جشن امضای کتاب «حس غریب پروانگی» با موضوع بررسی نقش زنان تأثیرگذار در دفاع مقدس، همزمان با دومین کنگره هشت هزار شهید استان همدان در نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس همدان برگزار شد.
مراسم جشن امضای کتاب «حس غریب پروانگی»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان همدان، جشن امضای کتاب حس غریب پروانگی با موضوع بررسی نقش زنان تأثیرگذار در دفاع مقدس، ۱7 مهرماه همزمان با دومین کنگره هشت هزار شهید استان همدان در نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس همدان با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان همدان، لیلا گودرزیان‌فرد، نویسنده کتاب، مهدی شمسی‌پور، فرزند شهید علی شمسی‌پور و کریم مطهری، همرزم شهید به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

در این مراسم که با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان برگزار شد، لیلا گودرزیان‌فرد، نویسنده کتاب گفت: خانم مریم شمسی‌پور، دختر شهید شمسی‌پور دفترچه‌ای از دست‌نوشته‌های مادرش را به من داد، حجم این دفترچه زیاد نبود، اما پس از مطالعه به اندازه‌ای تحت‌تأثیر این کلمات و جملات عاشقانه قرار گرفتم که احساس کردم همین دفترچه و دست‌نوشته‌ها خودش به تنهایی پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یک کتاب را دارد.

این نویسنده با تأکید بر اینکه کتاب حس غریب پروانگی به دعوت خود شهید شمسی‌پور و به خواست این شهید عزیز نگاشته شد، ادامه داد: نگاشتن این کتاب برایم خیلی سخت بود، چراکه در سایر کتاب‌های مشابهی که نوشتم با راوی می‌توانستم ارتباط کلامی و احساسی برقرار کنم، اما در این کتاب فقط به دست‌نوشته‌ها اکتفا کردم و همین موضوع نگاشتن را برایم سخت کرده بود.

در این مراسم فرمانده گردان غواصی جعفر طیار و همرزم شهید، با اشاره به خاطراتی از شهید علی شمسی‌پور اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که زوایای دفاع مقدس باید عنوان شود؛ زاویه اول این جریان این است که برای چه دفاع کردیم، زاویه دوم از چه دفاع کردیم و زاویه سوم چه کسانی دفاع کردند، زاویه چهارم نیز تبیین نتایج این دفاع است. این چهار زاویه آنقدر گسترده است که می‌توان در مورد آن پایان‌نامه‌ها نوشت و تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته؛ اما صد برابر آن هم می‌توان انجام داد.

کریم مطهری با اشاره به مفهوم واژه دفاع مقدس توضیح داد: دفاع در همه موجودات وجود دارد، اگر موجودی به ما حمله کند ما در مقام دفاع بر‌می‌آییم؛ این نوع دفاع، شخصی است، اما این دفاع چه موقع مقدس میشود، زمانی که آرمان پشت آن دفاع باشد

فرمانده گردان غواصی جعفر طیار با اشاره به آشنایی‌اش با علی شمسی‌پور گفت: برای اولین بار در سد گتوند با او همراه بودم، جوانی با نشاط، هنرمند و ورزشکار بود و در هر زمینه سررشته‌ای داشت. نمره شنای او ۲۰ بود، در شیرجه بسیار ماهر بود، دوچرخه‌سوار حرفه‌ای بود، در هنر اهل نی و فلوت بود و گاهی هم آواز می‌خواند. زمانی که وارد گردان غواصی شد دیدم در هر زمینه سرآمد است، او در بحث آموزش به ما کمک‌ می‌کرد.

در پایان مراسم کتاب «حس غریب پروانگی» با امضای نویسنده به تعدادی از دانشجویان حاضر در مراسم اهدا شد.

یادآور می‌شود، کتاب حس غریب پروانگی، خاطرات پروانه برازنده، همسر شهید سرافراز علیرضا شمسی‌پور به قلم لیلا گودرزیان‌فرد از سوی انتشارات حماسه ماندگار اداره‌کل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان منتشر شده است.


نظر شما :