انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه رویان و جهاددانشگاهی همدان

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۳۸۶۰ پژوهشی
تفاهم¬نامه همکاری¬های مشترک بین پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و جهاددانشگاهی همدان دوشنبه ۱ آبان منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه رویان و جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان همدان، مهدی میرزاپور سرپرست جهاددانشگاهی همدان گفت: روز گذشته تفاهم نامه همکاری های مشترک پژوهشی- آموزشی بین پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی (مرکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل جهاد دانشگاهی و مرکز تحقیقات اپیدمیولوژی و باروری) و جهاددانشگاهی همدان به امضا رسید.

میرزاپور شناسایی نیازهای پژوهشی کشور در حیطه فعالیت های دو مرکز، اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک مبتنی بر نیازهای جامعه، برگزاری نشست های علمی و دوره های آموزشی و استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های انسانی، فیزیکی و زیرساختی موجود در دو مجموعه را از جمله اهداف انعقاد این تفاهم نامه برشمرد.

لازم به ذکر است مدت اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضاء، به مدت 3 سال می باشد.