به مناسبت گرامیداشت دهه فجر؛

ادای احترام جهاددانشگاهی همدان به مقام شهدا

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۸۳۷۷ فرهنگی
همزمان با ایام الله دهه فجر جمعی از پرسنل جهاددانشگاهی همدان با حضور در گلزار شهدا با امام راحل و شهدای انقلاب تجدید میثاق کردند.
ادای احترام جهاددانشگاهی همدان به مقام شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، همزمان با ایام دهه فجر در 18 بهمن ماه ریاست، معاونین و جمعی از پرسنل جهاددانشگاهی همدان به منظور بیعت با آرمان های امام و انقلاب و بزرگداشت یاد و خاطره شهدا در گلزار شهدای همدان حضور یافتند.
مهدی میرزاپور رئیس جهاددانشگاهی همدان در حاشیه این مراسم گفت:امروز حضور ما بر سر مزار شهدا به معنای تجدید میثاق و پیمان با آرمانهای ارزشمند امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر اسلام است.

میرزاپور افزود: همه ما مدیون ایثارگری شهدای گرانقدر اسلام هستیم. کشور اگر آزادی، امنیت و استقلال دارد همه را مدیون ایثار و فداکاری این عزیزان، تمام کسانی که قبل و بعد از انقلاب و با دفاع از حرم، دین خود را ادا کرده و جان و مال خود را در راه آرمانها فدا کردند، است.