تقدیر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان از رئیس جهاددانشگاهی همدان

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۲ کد : ۶۹۵۵۶ ستادی
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از رئیس و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی همدان با اهداء لوح تقدیر قدردانی نمود.رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از رئیس و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی همدان با اهداء لوح تقدیر قدردانی کرد.
تقدیر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان از رئیس جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، سید محمد حسن فاضلیان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اهدای لوح تقدیر  از تلاش و زحمات مهدی میرزاپور به عنوان رئیس کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان و فاطمه عزیزی هرمز به عنوان دبیر کمیته در راستای  ثبت حماسه پرشور و ماندگار دهه فجر بویژه راهپیمایی دشمن شکن یوم الله 22 بهمن تشکر و قدردانی کرد.

خاطر نشان می گردد کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان همدان با مسئولیت جهاددانشگاهی در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بیش از 200 عنوان برنامه فرهنگی را در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان همدان با همکاری دانشگاههای مربوطه برنامه ریزی و اجرا کرد.