حضور جهاددانشگاهی استان همدان در راهپیمایی روز قدس

۱۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۵ کد : ۷۰۰۰۰ ستادی
حضور جهاددانشگاهی استان همدان در راهپیمایی روز قدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، جهاددانشگاهی همدان 17 فروردین در روز قدس، روز سمبل مقاومت و ایستادگی و نماد فلسطین و محور وحدت جهان اسلام،در راهپیمایی همگام با سایر اقشار حضوری پر شور داشت.
مهدی میرزاپور رئیس جهاددانشگاهی همدان گفت: ابتکار حضرت امام خمینی (ره)در نام‌گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس،دشمنان اسلام و قدس شریف را غافلگیر کرد زیرا بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی با این اقدام مهم به رژیم صهیونیستی و حامیان امریکایی و غربی آن پیام داد که از این پس نه قدس شریف و نه فلسطین،بلکه هیچ مظلومی در هیچ نقطه از دنیا تنها نخواهد ماند.
وی افزود: روز قدس از زوایای گوناگون دارای اهمیت است، از جمله اینکه نشانگر وحدت جهان اسلام و مخالفت همگانی با موجودیت نامشروع رژیم غاصب قدس است.
میرزاپور راهپیمایی روز قدس امسال را بسیار مهم و استراتژیک دانست و گفت: خاورمیانه و جهان اسلام در شرایط ویژه و خاصی قرار دارد و در چنین شرایطی،آرمان آزادسازی قدس از وجود اشغالگران می تواند نقطه عطفی در وحدت و همدلی و هم‌صدایی در جهان اسلام را به وجود آورد.
وی همچنین حادثه تروریستی اخیر در کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کرد.