رقابت ۱۷۰۲ داوطلب در آزمون استخدامی شهرداری های همدان

۱۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۲ کد : ۷۲۱۰۰ آموزشی
رقابت ۱۷۰۲ داوطلب در آزمون استخدامی شهرداری های همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، رئیس جهاددانشگاهی همدان در این خصوص گفت: آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری های استان همدان امروز پنج شنبه 10 خرداد برگزار شد.

مهدی میرزاپور افزود: در این آزمون استخدامی تعداد 1702 داوطلب از استان همدان با هم به رقابت پرداختند که از این تعداد 607 نفر خانم و 1095 نفر آقا بودند.

وی با اعلام اینکه این آزمون در شهرستان همدان و یک حوزه برگزار شد اظهار کرد: مشاغل این آزمون شامل 19 رشته شغلی است.

میرزاپور ادامه داد: در نهایت 74 نفر از شرکت کنندگان در شهرداری های استان مشغول به کار خواهند شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان گفت: داوطلبان شرکت کننده در آزمون می توانند برای دریافت اطلاعات درباره اعلام نتایج این آزمون به سامانه آزمون جهاددانشگاهی به نشانی hrtc.ir مراجعه کنند.