کسب عنوان جهادگر شایسته تقدیر کشور توسط کارشناس روانشناس مرکز طب کار جهاددانشگاهی همدان

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۱ کد : ۷۴۵۵۴ ستادی
زهرا یعقوبی به عنوان جهادگر شایسته تقدیر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، در آیین بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی از زهرا یعقوبی کارشناس روانشناسی مرکز طب کار جهاددانشگاهی استان همدان، با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و روسا و معاونین جهاددانشگاهی واحدهای استانی، تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است، در آیین گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که سه شنبه 16 مرداد ماه با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  و دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ این نهاد برگزار شد، 5 جهادگر ممتاز و 39 جهادگر شایسته تقدیر معرفی شدند.