ارزیابی ۲۵۰ نفر ار کارکنان شهرداری همدان توسط جهاددانشگاهی استان

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۳ کد : ۷۵۸۴۳ آموزشی
قرارداد برگزاری کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران شهرداری همدان با معاونت آموزشی جهاددانشگاهی همدان منعقد شد.
ارزیابی ۲۵۰ نفر ار کارکنان شهرداری همدان توسط جهاددانشگاهی استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، قرارداد ارزیابی شایستگی مدیران شهرداری همدان توسط کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی منعقد گردید.

هادی حقی مکرم سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی همدان با اعلام این خبر افزود: از ابتدای سال ۱۳۹۷ تاکنون بیش از 700 نفر از مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی استان در کانون ارزیابی جهاددانشگاهی استان مورد ارزیابی قرار گرفته اند و بر اساس قرارداد منعقده با شهرداری همدان تعداد 250 نفر از کارکنان شهرداری در سال جاری مورد رصد و سنجش قرار خواهند گرفت .

حقی مکرم در ادامه گفت: با اجرای مناسب کانون‌‏های ارزیابی بر اساس مدل شایستگی‌‏های خاص سازمان می‏‌توان به اهدافی کاربردی مانند اطمینان از شایستگی افراد در پست‌‏های کلیدی سازمان پی‌برد و به استعداد یابی، استعداد سنجی و برنامه‌های جانشینی و ایجاد و تعمیق فضای رشد و یادگیری برای اعضای سازمان دست یافت.