ضرورت تربیت نیروی انقلابی برای ساختن نظام پیشرفته‌ی اسلامی

۰۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۱ کد : ۸۹۶۱ ستادی
ضرورت تربیت نیروی انقلابی برای ساختن نظام پیشرفته‌ی اسلامی

دکتر طیبی نسبت جهاددانشگاهی و بیانیه‌ی گام دوم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را در یک سمت‌و‌سو دانست و گفت: امروز علم و فناوری موتور پیشران کشور بوده و پرداختن به تربیت نیروی انقلابی برای ساختن نظام پیشرفته‌ی اسلامی، لازم و ضروری است.

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، ظهر پنجشنبه (۳۰ خردادماه) در اختتامیه‌ی گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی با بیان این‌که هر توسعه‌ی علمی و فناورانه را بر اساس توسعه‌ی کشور می‌دانیم، اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب نگران توسعه‌ی فرهنگ غرب در کشور و توسعه‌ی صنعت مونتاژ در کشور بودیم و بعد از انقلاب و پس از ایجاد جهاد سازندگی این تفکر شکل گرفت که نهادی برای توسعه‌ی علم و فناوری تشکیل شود.

وی به شکل‌گیری جهاددانشگاهی در 16 مرداد سال 59 اشاره کرد و گفت: این نهاد توانسته کارهای ارزشمندی در حوزه‌ی فرهنگی، علمی و فناورانه که امروز هم به سلول‌درمانی رسیده انجام دهد؛ ضمن این‌که در این زمینه نیاز به بیمارستان سلول‌درمانی داریم.

رییس جهاددانشگاهی کشور با بیان این‌که در حوزه‌ی فنی و مهندسی و در حوزه‌ی کشاورزی نیز کارهای خوب علمی و فناورانه انجام شده است، گفت: در حوزه ی علمی هم دانشگاه نسل سوم ایجاد شده است.

وی به نکات و مطالب عنوان‌شده در بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: با توجه به گذشته خود طی 39 سال گذشته، برنامه‌ریزی برای آینده را در بستر بیانیه گام دوم انقلاب می‌دانیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت جهاددانشگاهی و بیانیه‌ی گام دوم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را در یک سمت‌وسو دانست و گفت: امروز علم و فناوری موتور پیشران کشور بوده و پرداختن به تربیت نیروی انقلابی برای ساختن نظام پیشرفته‌ی اسلامی لازم و ضروری است.

وی عنوان کرد: انجام کارهای بزرگ نیازمند بودجه‌های بزرگ بوده و برای به ثمر رساندن یک پروژه‌ی بزرگ علمی و فرهنگی، ۱۰ سال زمان نیاز است.

دکتر طیبی در ادامه انجام اقدامات و تصمیم‌گیری در سیستم را بسیار کُند خواند و افزود: نیروی جوان امروز توان فعالیت‌های فناورانه را دارد؛ در نتیجه به زودی شاهد سرعت تصمیم‌گیری‌ها خواهیم بود.

وی با تاکید بر این‌که نیروهای جهاددانشگاهی از خوردن به درهای بسته هراسی ندارند، خاطرنشان کرد: مواجهه با بن‌بست‌ها فقط زمان را از نیروی جوان گرفته و روحیه‌ی مبارزه‌ستیزی در حوزه‌های علمی را از جوان انقلابی نمی‌کاهد.

رییس جهاددانشگاهی با بیان این‌که پیشرفت در حالت غیرتحریم به وجود می‌آید، اما اگر تحریم هم باشد، پیشرفت می‌کنیم، ادامه داد: 10 سال فرصت را از دست دادیم؛ نظام علمی فناوری و نوآوری، نظام کارآیی نیست؛ در حالی که ابزارها را داریم؛ با پول پخش‌کردن توسعه‌ی علمی و فناوری شکل نمی‌گیرد و باید ماموریت‌محور کار کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: باید مزیت‌های بومی استان مبنای توسعه‌ی جهاددانشگاهی در استان‌ها مانند همدان باشد؛ واحد همدان را واحدی فرهنگی می‌دانستند، اما ما جنبه‌های دیگر را هم برای آن فراهم کردیم.

دکتر طیبی به ارایه‌ی خدمات پزشکی توسط جهاددانشگاهی در مرحله‌ی اول اشاره کرد و یادآور شد: نیاز به تجهیز «مرکز جامع زنان و درمان ناباروری» جهاددانشگاهی همدان داریم که باید مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به ایجاد اولین پژوهشکده و دانشکده‌ی گردشگری در جهاددانشگاهی اظهار کرد: مرکز سفال نیز تشکیل شده و در زمینه‌ی گردو، سیر و سیب‌زمینی نیز باید کار علمی انجام شود.

وی با بیان این‌که اگر همت کنیم طی یک برنامه‌ی 10 ساله به آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری می‌رسیم، گفت: این امر نیاز به همت و فرماندهی واحد برای توسعه‌ی کشور دارد.


نظر شما :