برگزاری دوره آموزشی تشکیلات، وظایف و اختیارات شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر‌های همدان توسط جهاددانشگاهی استان

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۵ کد : ۴۷۵۳۴ آموزشی
دوره آموزشی تشکیلات، وظایف و اختیارات شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر‌های استان توسط جهاددانشگاهی همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، عبدالله میرزابیگی معاون آموزشی جهاددانشگاهی همدان گفت: دوره آموزشی تشکیلات، وظایف و اختیارات شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر‌های استان، توسط جهاددانشگاهی استان یکشنبه 23مرداد در قالب کارگاه یک‌روزه  برگزار شد.

میرزابیگی افزود: محورهای اصلی این دوره در زمینه آشنایی با قوانین و مقررات شوراها اسلامی شهرها، آشنایی با سامانه پایش و رصد مصوبات شوهای اسلامی وزارت کشور، آشنایی با سرفصل‌های حسابرسی و بودجه و نیز آشنایی با عوارض و منابع درآمدی شهری و قرارداد‌ها بود.

وی افزود دوره مذکور روز سه شنبه ۲۵ مرداد در شهرستان رزن و همچنین ۳۰ مرداد در شهرستان ملایر نیز برگزار خواهد شد.