انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیاد نخبگان استان و جهاد دانشگاهی همدان

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۵۱۸۶۳ ستادی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد نخبگان استان و جهاد دانشگاهی همدان منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیاد نخبگان استان و جهاد دانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، تفاهم نامه همکاری بین بنیاد نخبگان استان و جهاد دانشگاهی همدان امروز 29آذر در محل جهاددانشگاهی به امضا طرفین رسید.

علی کلانترنیا رئیس جهاددانشاهی همدان در این خصوص گفت: به منظور پیش برد اهداف و چشم انداز نخبگانی مطلوب، سند راهبردی کشور در امور نخبگان در چارچوب ارزش های اسلامی- ایرانی و مبتنی بر اقتضائات نظام جمهوری اسلامی ایران در افق 1404 و هم راستا با شعار سال: "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین"، تفاهم نامه حاضر منعقد گردید.

کلانترنیا با بیان اینکه مدت این تفاهم نامه سه سال است، افزود: هدف انعقاد این تفاهم نامه فراهم کردن حضور مؤثر و هدف مند نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر به منظور اثرگذاری اجتماع نخبگانی در فعالیت های "جهاد دانشگاهی" در راستای پژوهش، کارآفرینی و تولید دانش بنیاد می باشد.

وی همچنین  ایجاد زمین های لازم برای استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان و سرآمدان در راستای امور مسئله شناسی، حل مسئله و چالش های موجود در حوزه فعالیت "جهاد دانشگاهی"؛ بهره مندی از ظرفیت مستعدان برتر و هسته های مسئله محور در راستای حل مسائل "جهاد دانشگاهی" مورد تأیید بنیاد؛ همکاری در حوزه های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی براساس نیازها و اولویت های "بنیاد" و "جهاد دانشگاهی"؛ شناسایی و رفع موانع فعالیت های نخبگانی، افزایش ظرفیت اجتماع نخبگانی و فرصت سازی مناسب براساس ظرفیت های موجود در "جهاد دانشگاهی" را از محورهای همکاری تفاهم نامه برشمرد.