معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی:
فعالیتهای جهاددانشگاهی دشمنشکن بوده است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، حسن فارسی چهارشنبه ۲۵ بهمن در مراسم تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی جای ناشناختهای نیست و هیچ نهادی مثل جهاددانشگاهی نیست.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی مولود مبارک انقلاب است، تصریح کرد: جهاددانشگاهی دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است و از عرصههای علوم انسانی و هنر تا حوزههای علوم پزشکی و پژوهشی مشغول نقش آفرینی است.
فارسی افزود: جهاددانشگاهی همیشه نوآور، خلاق و پیشرو بوده است، اگر اینگونه نبود شاید تاکنون اثری از جهاددانشگاهی نمیماند.
وی با تأکید بر اینکه فعالیتهای جهاددانشگاهی دشمنشکن بوده است، یادآور شد: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری وجه ممیز جهاددانشگاهی باید کارهای دشمنشکن باشد که تاکنون اینگونه بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه نوآوریها و اثرگذاریها محصول نیروها و اعضای جهادی بوده است، افزود: جهاددانشگاهی سرمایه فیزیکی زیادی ندارد و بزرگترین سرمایه جهاد همان نیروهای آن است.
وی بیان کرد: مدیران جهاددانشگاهی سختیها را به جان میخرند و اصل در مدیریت جهادی این روحیه بوده است.
فارسی با اشاره به اینکه استان همدان دارای ظرفیتهای بالایی در گردشگری، کشاورزی و معادن است، گفت: اگر ظرفیت بالاست، نیازهای مختلف نیز وجود دارد.
وی بابیان اینکه ظرفیتها و نیازهای استان شناسایی شده است، تصریح کرد: امیدواریم جهاددانشگاهی همدان با استفاده از این ظرفیتها بتواند در راستای ارتقاء استان انجام دهد.
فارسی با تأکید بر ارتقاء جایگاه جهاددانشگاهی همدان در استان، افزود: ایسنای همدان در خیلی از موضوعات رتبه بالایی در کشور دارد و جهاددانشگاهی همدان با وجود ایسنا، ایسپا و ایکنا میتواند اتاق فکر فرهنگی رسانهای برای مدیریت ارشد استان باشد.
وی بیان کرد: جهاددانشگاهی میتواند با ظرفیت پژوهشی و نبض رسانهای نیازسنجی و افکارسنجی استان را در دست داشته باشد و به مسئولان استان کمک دهد.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی تأکید کرد: ما هم وظیفه خود میدانیم با ظرفیت جهاددانشگاهی در استان همدان حامی استان باشد و شبکه علمی، فرهنگی و آموزشی کشوری پشتیبان این استان خواهد بود.
وی با بیان اینکه انتخابات برای جهاددانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی، یکی از مقاطع حساس و مهم است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی به عنوان نخستین انقلاب پست مدرن منشأ الهام بوده و طبیعی است زمانی که قرار است مردم که صاحب انقلاب هستند نقش آفرینی و پشتیبانیسازی کنند کانالها و رسانههای مختلف تلاش به خدشهدار کردن آن میکنند.
حسن رضانیا نیز در این مراسم با اشاره به آیهای از قرآن کریم که رهبر معظم انقلاب در مورد جهاددانشگاهی به کار بردند، به انس با قرآن تأکید کرد که هر چقدر میتوانید قرآن تلاوت کنید و یادآور شد: اعتقاد قلبی و عمیق رهبر انقلاب به این مولود انقلاب یعنی جهاددانشگاهی مایه افتخار شما جهادگران است.
وی با اشاره به آیه ۱۰۸ سوره توبه بیان کرد: از روز اول که جهاددانشگاهی متولد شد، بر بنیان تقوا بود، جهاد، روحیه انقلابی و حرف نو زدن که رهبر انقلاب تأکید داشتند و باید مورد توجه قرار بگیرد، نشان از ظرفیت این نهاد است؛ نهادی که هم جهاد است هم دانشگاه.
رضانیا بیان کرد: دشمن خیرخواه مردم ما نیست، نگاه او بر پایه نگاه ابلیس است که در آیه ۲۸ سوره ص اشاره شده بنابراین دشمن را باید دشمن بدانیم، هر کس در این نظام قدم میگذارد، مشغول جهاد است.
وی در ادامه گفت: دشمن برای انتخابات ما برنامه دارد و دیگر همچون گذشته به دنبال تحریم انتخابات نیست بلکه به دنبال پایین آوردن میزان مشارکت و ناامید کردن مردم است اما حضور پرشور مردم در راهپیمایی با وجود مشکلات اقتصادی و گلایههایی که دارند، نشان داد مردم ما به ارزشهای دینی و انقلاب التزام دارند و در انتخابات هم شرکت خواهند داشت چرا که ایران و انقلاب متعلق به تمام مردم است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان تصریح کرد: ۱۱ اسفندماه پایهگذار رفع مشکلات خواهد بود چرا که مردم با رأی خود حرف خود را میزنند.
رئیس سابق جهاددانشگاهی همدان نیز با اشاره به اقدامات خود در زمان مدیریت این واحد، گفت: در حوزه پژوهشی راهاندازی گروه پژوهشی توسعه روستایی را داشتیم که الان در مرحله موافقت اصولی است.
علی کلانترنیا با بیان اینکه در این دوره طرح توسعه روستایی توسط سازمان برنامه و بودجه به جهاددانشگاهی واگذار شده است، اظهار کرد: راه اندازی سلامتکده طب سنتی در دوران تصدی بنده صورت گرفت که هم اکنون در دوشیفت کاری مشغول فعالیت است.
وی با اشاره به انتقال و جانمایی درست مرکز مشاوره بیان کرد: این مرکز با توجه به ساختاری که به لحاظ پژوهشی داشت، بازتعریف شد و در ذیل معاونت پژوهشی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان همیار اشتغال انتخاب و معرفی شد، اظهار کرد: ۱۵ دفتر کاری در سطح استان راه اندازی شد و ۴۳ گروه به صورت برون سپاری با جهاد کار میکردند که بیش از ۴۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در ۱۱ رسته شغلی توسط جهاددانشگاهی، تدوین بیش از ۱۰ دوره آموزشی کوتاه مدت، راهاندازی رشته های جدید و اجرای دوره های طرح داناب، از دیگر طرح های اجرا شده در دوره تصدی خود دانست.
کلانترنیا با بیان اینکه راه اندازی دومین شعبه خبرگزاری سیناپرس در کشور در همدان بود، گفت: مرکز انتشارات جهاددانشگاهی همدان در زمان تصدی بنده آغاز به کار کرد که تا کنون حدود هشت جلد کتاب در انتشارات به چاپ رسیده است.
وی با اشاره به تبدیل وضعیت بیش از ۲۰ نفر از نیروهای پاره وقت جهاددانشگاهی، افزود: بیش از ۱۵ نفر پرسنل جهاددانشگاهی همدان به صورت پیمانی و قراردادی تبدیل وضعیت شدند.
کلانترنیا با اشاره به پرداخت مطالبات بازنشستگان این مجموعه، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های ضمن خدمت و پیگیری درباره ساختمان معاونت پژوهشی از دیگر اقدامات بنده در دوره ریاست بود.
مهدی میرزاپور، رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان اظهار کرد: حوزه فعالیتهای جهاد دانشگاهی گسترده است، این نهاد میتواند کمک حال دستگاههای استان باشد، خبرگزاری ایسنا با رویکرد موج آفرینی امید و مرکز نظرسنجی ایسپا با انجام چند موج نظرسنجی در ایام انتخابات نتایج قابل رصدی را در اختیار مدیران تصمیم گیر استان ارائه میدهد.
وی با اشاره به پروژه مرکز درمان ناباوری این نهاد، گفت: یک یا دو قدم مانده تا این مجموعه به سرانجام برسد و این مهم نیازمند حمایتهای مدیران ارشد استان است، پروژهای که مدت طولانی بالغ بر ۱۰ سال ساخت و آماده سازی آن به طول انجامید که از منابع داخلی خود جهاد دانشگاهی تأمین شده است.
میرزاپور گفت: در حال حاضر نیز برنامههای مختلفی در حال اجراست، سند توسعه روستایی در ۳۲۷ روستا در دست انجام است، سند جامع طلاق در دست تدوین است، در حوزه انتخابات کارهای سیاسی اجتماعی نیز در دست اقدام است.
وی اشاره کرد: از این رو جهاد دانشگاهی کمک کننده استان در رفع مشکلات، خدمت به مردم و پیشرفت استان به اندازه توان خود است.
انتهای پیام
نظر شما :